Volg ons op Facebook Inloggen klantenportaalKlantenportaal
Dierenartsenpraktijk

Voorthuizen
Uddel
Garderen
Logo van Dapvug Dierenartsenpraktijk Voorthuizen, Uddel en Garderen
driehoek logo

Paardenkliniek in Uddel

Vanaf eind 2014 is Dierenartsenpraktijk V.U.G. gestart met een paardenkliniek in Uddel. Op nog geen 3 kilometer van het KNHS en KWPN centrum in Ermelo, het hippische hart van Nederland, ligt onze kliniek.

Op deze locatie kunnen wij extra service bieden voor u als paardeneigenaar. Denk bijvoorbeeld aan momenten dat u te beperkte onderzoeks- en behandelmogelijkheden hebt voor uw paard op stal.

Met deze kliniek bieden wij u ook een perfecte keuringslocatie waardoor een paard eerlijk, onafhankelijk en volledig gekeurd kan worden. Natuurlijk kunt u ook voor uitgebreide kreupelheidsonderzoeken en daarbij behorende behandelingen in Uddel terecht.

Tevens kunnen wij, indien nodig, de zorg voor uw paard van u overnemen. Regelmatig medicijnen toedienen, wondverzorging etc kunnen wij voor u doen in onze kliniek. Is er revalidatie nodig, dan kan dit op dezelfde locatie.

Met een op maat gemaakte behandelbox kunnen wij legio aan extra mogelijkheden bieden: van merriebegeleiding tot staande operaties, wij kunnen het u allemaal aanbieden op onze nieuwe locatie.

Het adres van onze nieuwe kliniek is: Staverhul 40 te Uddel.
Voor meer informatie of een afspraak kunt u bellen op telefoon nummer 0342-471316 tussen 8.00 en 18.00 uur.