Viervoeter plan

Wat is het Vrolijke Viervoeter-Plan?

Het is een compleet jaarplan vol voordelige zorg voor uw huisdier.Er zijn meerdere soorten Plannen, dus alles op maat. Denk aan een jaar lang complete zorg voor kittens, puppies, volwassen honden/katten en senioren viervoeters! U betaalt maandelijks uw Plan-bijdrage en bij meerdere dieren krijgt u korting. Lees meer over al de voordelen!

Waarom is er dit Vrolijke Plan?

Bij dit Vrolijke Plan zijn u en uw huisdier voordelig voorzien van de beste zorg. Een jaar lang is er continue professionele begeleiding beschikbaar van onze dierenartsen en hun assistenten, een prettig idee. Afgezien van die optimale zorg kan een Viervoeter-Plan u zeker rond de 100 euro per jaar besparen!

Welke voordelen biedt dit Plan nog meer?

We zetten wat voorbeelden op een rij, maar vraag onze assistenten aan de balie gerust door over alle andere voordelen!

  • Voor een heel jaar ontworming, vlooien en teken producten.
  • De jaarlijkse vaccinatie incl. gezondheidscheck bij de dierenarts
  • 2e Gezondheidscheck bij de dierenarts na 6 maanden.
  • 6 Afspraken bij de assistenten voor hulp en adviezen.
  • 10% Korting op overige producten en diensten, denkt u bijvoorbeeld aan sterilisatie of castratie, medicatie voor uw huisdier enz.

Hoe meld ik me aan?

Dat is heel eenvoudig: gewoon bij onze assistenten aan de balie. Bent u al ingeschreven bij onze praktijk,dan kunnen we uw Plan snel samenstellen met de beschikbare gegevens.

Start u met een nieuwe viervoeter, en bent u wellicht een nieuwe relatie bij onze praktijk: welkom! We nemen de tijd voor een zorgvuldige intake en bieden u het Vrolijke Viervoeter-Plan graag aan; een goede start!

Dierenartsenpraktijk Voorthuizen, Uddel en Garderen

Adres

Evertsenlaan 18

3781 TB Voorthuizen
0342-471316

© Dierenartsenpraktijk V.U.G.  | Ontwikkeld door Ikabus