Even voorstellen: Gerben Verrips

Als boerenzoon geboren in het landelijke Leerbroek, heb ik altijd veel bewondering gehad voor het werk van de dierenarts. Aangezien ik nog op mavo zat, heb ik uiteindelijk drie keer examen gedaan om überhaupt in de buurt van de vereisten voor de studie Diergeneeskunde te komen. Groot was mijn vreugde dan ook nadat ik te horen kreeg dat ik succesvol ingeloot was. Na 7 hele leerzame, nuttige en mooie jaren ben ik anderhalf jaar geleden afgestudeerd van de Faculteit Diergeneeskunde aan de Universiteit Utrecht.

Nadat ik ervaring heb opgedaan in de Alblasserwaard en het Groene Hart als met name rundveedierenarts, heb ik nu de kans om de Veluwe te verkennen. Wat ik vooral heel fijn vind aan het werk in deze praktijk is de afwisseling in werkzaamheden en de diverse diersoorten. Bij VUG zal ik me met name richten op het begeleiden van melkveebedrijven en de vleeskalveren. Ik ben privé extra geïnteresseerd in hobbypluimvee aangezien ik door verkoop van hennen veel ervaring heb opgedaan in het houden en behandelen van deze dieren.

Alhoewel ik er voor de diergeneeskunde ben en mij daarin zeer kan interesseren, vind ik vooral het contact met de klant het belangrijkste. Ik hoop u graag te ontmoeten en van dienst te kunnen zijn op de praktijk of thuis op het bedrijf!

Gerben Verrips

Dierenartsenpraktijk Voorthuizen, Uddel en Garderen

Adres

Evertsenlaan 18

3781 TB Voorthuizen
0342-471316

© Dierenartsenpraktijk V.U.G.  | Ontwikkeld door Ikabus