Dierziekten

Helaas worden dieren, ondanks goede verzorging, soms toch ziek. Als uw huisdier ziek is kan het lijden aan veel verschillende soorten aandoeningen. Wij er voor u en uw huisdier bij ziekte en ander ongemak. Zo beschikken we over verschillende soorten apparatuur en mogelijkheden om uw zieke huisdier zo goed mogelijk te helpen.

Dieren kunnen helaas ook last hebben van erfelijke aandoeningen. Veel erfelijke ziekten zijn rasgebonden. Er zijn echter ook aangeboren afwijkingen die bij meerdere rassen voorkomen, zoals heupdysplasie bij de hond.

Indien uw huisdier geconstateerd is met een bepaalde ziekte, dan wilt u daar graag meer over weten. Dan kan internet een uitkomst bieden. Internet is een mooie bron van kennis, maar welke kennis is juist?

Op de volgende site kunt u betrouwbare informatie vinden over de aandoening waar uw dier onder lijdt.

https://www.mcvoordieren.nl/kennisbank

Neem altijd direct contact op met ons als uw huisdier ernstig ziek is of snel verslechtert. Ga niet zelf-dokteren. Het zoeken op internet kan een dierenarts nooit vervangen. Een dierenarts kan kijken, voelen, ruiken, luisteren, mee-denken, ervaring opdoen, leren, corrigeren en nuanceren. Dat kan internet niet.

Dierenartsenpraktijk Voorthuizen, Uddel en Garderen

Adres

Evertsenlaan 18

3781 TB Voorthuizen
0342-471316

© Dierenartsenpraktijk V.U.G.  | Ontwikkeld door Ikabus